Don Don д.о.оDON DON

Don Don д.о.о

Компанија Don Don присутна је на тржишту Србије компанија од 2008, када је преузела пекару PDM у Пударцима близу Београда. У наредним годинама, Don Don је стратешким улагањима у српско пекарство, ревитализовао погоне са дугом пекарском традицијом, али и огромним дуговањима. Компанија у Србији данас представља лидера у пекарству која послује у 10 индустријских јединица на територији целе Србије, а поседује и два млина из којих се снабдевају сви производни погони. Данас је Don Don и један од највећих регионалних произвођача готових и полуготових пекарских производа, као и регуларних и специјалних врста хлеба. Производи Don Dona пласирају се у све земље региона.

У власништву компаније су брендови „Наше зрно“ и „Твојих 5 минута“, које купци и потрошачи препознају по врхунском квалитету, свежини и јединственом укусу. Компанија пласира своје производе под оба бренда и у региону. Такође, Don Don је очувао локалне брендове у срединама где има производне погоне и вратио им је снагу и као и поверење потрошача.

Компанија послује по највишим светским стандардима у пекарској индустрији и прати светске трендове како у пекарству тако и исхрани.

Don Don погони снабдевају тржиште Србије са 600.000 векни хлеба дневно, а у производним погонима троши се око 250 тона брашна дневно.

Улагањима од више од 60 милиона евра, DON DON је постао лидер у пекарској индустрији у регији, а Србија се захваљујући компанији сматра регионалним центром пекарске индустрије.

Don Don д.о.о
Булевар Зорана Ђинђића 144b, Нови Београд
+381608101670