BIBLI Д.О.О. БЕОГРАДBIBLI

BIBLI Д.О.О. БЕОГРАД

Bibli d.o.o. је предузеће за производњу и прераду меса које спаја традиционалан начин производње са савременим стандардима хигијене и безбедности хране. Пажљиво биране комаде меса обрађују се на старински, занатски начин.
Библи производи обухватају домаће чварке, који се произведе по више векова старој српској рецептури, и домаћу свињску маст, која је препознатљива по својим нутритивним вредностима и високој тачки димљења.

Компанија Библи жели да константно побољшава искуство и задовољство купаца својим производима, док истовремено одржава високе интернационалне стандарде квалитета хране. Bibli је сертификован од стране Quality Austria за успешно примењивање стандарда за безбедност хране ISO 22000 и система управљања хигијеном HACCP. Фирма Bibli добила је највиши AAA Gold сертификат, чиме је потврдјена бонитетна изврсност фирме од стране шведске групације Bisnode AB.

Компанија је посебно поносна на освојеном признању Superior Taste Award које му је 2018. године у Бриселу доделио International Taste & Quality Institute. У последњих годину дана добијено је и специјално признање на Међународном сајму етно хране и пића у Београду, као и две златне медаље на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду.

BIBLI Д.О.О. БЕОГРАД
Војачка 93, 11277 Угриновци
+381648545900