StanТech д.о.оStanТech

StanТech д.о.о

StanTech доо се бави конструисањем и производњом машина и система за аутомастко паковање у индустрији. Наше машине раде на брзим производним линијама, високог капацитета, углавном у индустрији хране, широм света. Савремена и иновативна техничка решења, првокласна опрема и електронске компоненте најбољих светских произвођача су интегрисане у наше системе.

СтанТецх системи паковања су на крају производних линија где покривамо комплетну палету машина за картонирање, појединачно и збирно, као и системе роботске палетизације. Интеграција роботских јединица у процесу паковања и палетизације је стандардни део опреме. Сарадња са светским произвођачем робота FANUC је дугогодишња. Велики број интегрисаних роботских јединица нам даје за право да кажемо да смо интегратор са искуством и добрим решењима.

Инострана тржишта на која извозимо опрему су, пре свега тржиште Сједињених Америчких Држава, затим Русије, Европске Уније (Холандија, Норвешка, Румунија, Велика Британија...), затим Турска, као и тржишта земаља региона: Македонија, Словенија, Хрватска и Босна и Херцеговина. Наша оријентација ка домаћим купцима је значајна, те су нам купци и највећи произвођачи хране у Србији.

Више о нашим производима се може видети на wеб сајту www.stantech.rs или на нашем YouTube каналу
https://www.youtube.com/user/stantechpackaging/featured

StanТech д.о.о
Батајнички друм 285А, 11080 Београд
+38163501831