НИС а.д. Нови СадНИС

НИС а.д. Нови Сад

НИС је једна од највећих енергетских компанија у југоисточној Европи и један од најпожељнијих послодаваца у Србији. Наш тим чини око 11.000 мотивисаних професионалаца који су покретачка снага компаније. Бавимо се истраживањем, производњом и прерадом нафте и гаса, прометом нафтних и гасних деривата, реализацијом пројеката у области енергетике и петрохемије, а принципи одрживог развоја део су свих пословних активности компаније.

Своје пословање НИС развија у региону Балкана у областима истраживања и производње, промета и трговине електричном енергијом. У Србији, БиХ, Бугарској и Румунији НИС управља мрежом од преко 400 бензинских станица. Константно унапређење квалитета производа и услуга и излазак у сусрет потребама потрошача приоритет су за НИС. Свој положај на тржишту базирамо на увођењу иновативних технологија и сталној модернизацији бизниса.

НИС је, такође, један од водећих социјалних инвеститора у Србији, посвећен реализацији великог броја друштвено одговорних пројеката чији је циљ подршка заједници у којој послујемо. Наш дом је Србија и у сарадњи са партнерима широм земље желимо да допринесемо да она из дана у дан буде све лепша.

Поносни смо на чињеницу да смо прва компанија у Србији која је добила Светосавску награду за допринос унапређењу квалитета образовања.

НИС а.д. Нови Сад
Милентија Поповића 1, Нови Београд
064 888 4272