Data Investment д.о.оDATA INVESTMENT DOO

Data Investment д.о.о

DATA INVESTMENT д.о.о је највећа српска фирма која помаже развој у областима консалтинга и процене вредности. Комбинује познавање услова на домаћем тржишту и економских услова, са високим нивоом професионализма, техничком подршком и вишедеценијским искуством стеченим захваљујући раду у различитим секторима свих запослених.

Експертиза познавања специфичних изазова и потенцијала које доноси развој, са нашим великим познавањем српског тржишта, издваја нас од конкурената. Наши представници су говорници на стручним догађајима, а регулисани смо од стране RICS-a за пружање професионалних услуга. Такође, носилац наше компаније има титулу FRICS за изузетно чланство на основу индивидуалног постигнућа унутар професије на глобалном нивоу.

Компанија смо која има највише проценитеља у Србији, а у циљу промоције професије и развоја исте, у релативно кратком року, дуплирала је број запослених, обим посла и приходе, а покренут је и низ акција којима би се подржала струка и професионализам који нас краси.

Покренут је и часопис Insight Valuer - први српски стручни часопис на тему процене вредности некретнина који је наишао на изузетне позитивне реакције стручне јавности.

Развили смо систем онлине процена, поседујемо платформу евиденције непокретности, развили смо софтвер за праћење и мапирање података, као и логистичку платформу за регулисање процеса рада и унапређења испоруке услуга у најкраћем року, што нас сврстава међу компаније са најмодернијим пословањем у Србији, али и свету.

Data Investment д.о.о
Булевар Европе 27, Нови Сад
063514477