FPM Agromehanika д.о.о.FPM AGROMEHANIKA DOO

FPM Agromehanika д.о.о.

FPM-AGROMEHANIKA д.о.о. Бољевац налази се у Србији и један је од највећих произвођача пољопривредних машина у југоисточној Европи. Предузеће је основано 1961, али је производња пољопривредних машина почела у 1973. Данас је то успеšна приватна компанија са око 250 високо квалификованих радника, са најмодернијим машинама и развијеном технологијом у свим фазама производње.

Предузеће је сертификовано за ISO9001:2008 стандард система квалитета и данас извози преко 70% годишње произвиодње. FPM AGROMEHANIKA развија пољопривредне машине кроз сопствено истраживање & развоја, кроз сарадњу са факултетима и институтом за машинство и пољопривреду и кроз пословно-техничку сарадњу са добро познатим произвођачима пољопривредних машина из Француске (Kuhn), Италија (Breviglieri), Немачка (AGRIA) итд.

Поред производње пољопривредних машина FPM AGROMEHANIKA такође је и добављач металних делова за бројне компаније из различитих индустрија. Компанија већ извози у бројне земље: Словенију, Хрватску, Босну и Херцеговине, Црну Гору, Македонију, Немачку, Белгију, Италију, Холандију, Мађарску, Словачку, Румунију, Бугарску, Грчку, Бангладеш, Француску, Украјину, Русију, Финску и бивше СССР републике.

Такође, FPM Agromehanika ради индустријску монтажу и генерални је дистрибутер трактора марке SOLIS.

FPM Agromehanika д.о.о.
Ђорђа Симеоновића 25, Бољевац
+381 63 459561