ALING-CONEL д.о.оALING-CONEL

ALING-CONEL д.о.о

Компанију ALING-CONEL д.о.о. основао је господин Ристо Дангубић 1984. године у Гајдобри. ALING-CONEL д.о.о започела је пословање као занатска радионица за производњу и обраду алата и током година прерасла је у модерно индустријско постројење за производњу машинских склопова, инструмената и електроинсталационог материјала.
Данас ALING-CONEL д.о.о. послује на 15.000 m2 производног простора, са капацитетом производње 1,2 милиона јединица/месечно и 260 стално запослених. Електроинсталациони материал за стамбене, комерцијалне и индустријске просторе пласира се на домаће тржиште, земље у окружењу, на тржиште ЕУ, Русије, Украине.
Мисија компаније ALING-CONEL јесте да се српској индустрији врати део имиџа који јој припада и да увери пробирљиво европско тржиште да се у Србији може производити квалитетно и по захтевима купаца, као и да унапреди локалну заједницу.
Наш производни програм састоји се од склопки, прикључница, димера, антенских и комуникацијских прикључница, утикачког и инсталационог прибора, термопластичних сијаличних грла и кућне аутоматике.
Производи компаније ALING-CONEL дизајнирани су да задовоље највише сигурносне стандарде, а једноставност уградње чине их омиљеним избором инсталатера. Естетика се огледа у геометрији облика и великом броју комбинација боја и материјала што нуди могућност изражавања особеног стила корисника у датом простору.

ALING-CONEL д.о.о
Železnička 10, 21432 Gajdobra
0659988529