Laureati Najbolje iz Srbije 2019
Oni su
najbolje iz
Srbije za 2019.
Čestitamo laureatima!

Najbolje iz Srbije 2019.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija ove godine po četrnaesti put bira, uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu, ali i najbolje izvoznike (i perpektivne izvozne proizvode), manifestacije, organske proizvode, startap preduzeća i turističke smeštaje.  „Najbolje iz Srbije“ postaje tradicionalna akcija, a priznanja, koja je od 2004. godine ponelo 336 dobitnika u glavnim kategorijama, koriste se kao merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti. Akcija je i ove godine inovirana, kako u pogledu metodologije, kategorija i savremenih načina prijavljivanja i glasanja, tako i u pogledu organizacije sajta i vizuelnog identiteta, komunikacije putem društvenih mreža, nagrada i drugih aspekata. 

Da je akcija naišla na dobar odjek među privrednicima govori i podatak da je od početka akcije, zaključno sa prošlogodišnjom (trinaestom), nominovano preko 1850 brendova. Prošle godine (u akciji „Najbolje iz Srbije 2017“) više od 150 nominovanih brendova borilo se za nagrade u 24 kategorije.  

U duhu reforme komorskog sistema i modernizacije usluga, koje imaju za cilj da Komora bude efikasan, prilagodljiv i konkretan stub oslonca srpskoj privredi u svim njenim aspektima, nagrada „Najbolje iz Srbije 2019“ dobija na dodatnoj vrednosti. Iz toga razloga očekujemo da će menadžeri prepoznati značaj učestovanja u akciji, a potrošači i poslovni partneri vrednost akcije i potrebu da svojim glasom doprinesu da se izaberu najbolji. 

Najbolji će ove godine biti izabrani u 23 kategorije, konkurs je otvoren za prijavljivanje do 8. maja. Rok za glasanje predstavnika opšte, poslovne i stručne javnosti produžen je do 31. maja 2019. godine.

Glasajte

U Akciji Najbolje iz Srbije presudan je glas potrošača. Deo poena potrošači daju kroz kupovinu proizvoda i usluga (što se vidi kroz finansijske i tržišne parametre), a drugi deo putem direktnog glasanja do 31. maja 2019. na stranici Glasanje.

Rekli su o akciji

ALFA-PLAM A.D. - Goran Kostić, gen. direktor

Kompanija Alfa-Plam već par godina sa ponosom ističe simbol „Najbolje iz Srbije“. Priznanje nas obavezuje, ali je i potvrda ispravnosti razvojnog puta koji je naša kompanija postavila pred sobom i koji sa uspehom realizuje.