Najbolje iz Srbije 2017

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija ove godine po trinaesti put bira, uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu, ali i najbolje izvoznike (i perpektivne izvozne proizvode), manifestacije, organske proizvode, startap preduzeća i turističke smeštaje.  „Najbolje iz Srbije“ postaje tradicionalna akcija, a priznanja, koja je od 2004. godine ponelo 312 dobitnika u glavnim kategorijama, koriste se kao merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti. Akcija je i ove godine inovirana, kako u pogledu metodologije, kategorija i savremenih načina prijavljivanja i glasanja, tako i u pogledu organizacije sajta i vizuelnog identiteta, komunikacije putem društvenih mreža, nagrada i drugih aspekata. 

Da je akcija naišla na dobar odjek među privrednicima govori i podatak da je od početka akcije, zaključno sa prošlogodišnjom (dvanaestom), nominovano preko 1700 brendova. Prošle godine (u akciji „Najbolje iz Srbije 2016“) 196 nominovanih borilo se za nagrade u 24 kategorije.  

U duhu reforme komorskog sistema i modernizacije usluga, koje imaju za cilj da Komora bude efikasan, prilagodljiv i konkretan stub oslonca srpskoj privredi u svim njenim aspektima, nagrada „Najbolje iz Srbije 2017“ dobija na dodatnoj vrednosti. Iz toga razloga očekujemo da će menadžeri prepoznati značaj učestovanja u akciji, a potrošači i poslovni partneri vrednost akcije i potrebu da svojim glasom doprinesu da se izaberu najbolji. 

Najbolji će ove godine biti izabrani u 24 kategorije, konkurs je otvoren za prijavljivanje do 12. februara, a glasanje će biti organizovano u drugoj polovini februara 2018. godine. 

ORGANIZATORI

Kontaktirajte nas i pratite na društvenim mrežama.

POSTAVITE PITANjE

Invalid email address.
Please type your full name.