HOTEL VILLA BREGHOTEL VILLA BREG

HOTEL VILLA BREG

HOTEL VILLA BREG sa 4 zvezdice nalazi se na 170 metara nadmorske visine, u podnožju Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj.

HOTEL VILLA BREG simbol je temeljnog odmora: 44 sobe i 4 apartmana zrače toplinom i komforom – u 28 intimnih kvadrata ili 35 m² sitnih tajni dobrog raspoloženja u našim premijum sobama. Predsednički apartman (120m²) razgoreva i najsmelije želje.

RESTORAN „EOL“ je prijatelj Vašim kulinarskim željama. ZDRAVU ili ORGANSKU HRANU stavljamo na prvo mesto zbog čvrste namere da Vam pružimo mogućnost detoksikacije organizma hranom, pod krovom naše VILLE.

Za POSLOVNE SKUPOVE predlažemo – Banket salu I (multifunkcionalna postavka, do 60 gostiju), Banket salu II (multifunkcionalna postavka, do 100 gostiju), Kongresnu dvoranu (teatar stil, do 150 osoba), sve sale su savremeno tehnički opremljene: platno, projektor, flip-chart, bele table za pisanje, oglasne table, ozvučenje, Wi-Fi, oprema za simultano prevođenje i dve kabine za prevodioce – sve Vam je na raspolaganju.

Po čemu smo jedinstveni? Ovo sigurno znate: Kad je telo opušteno, um se smiruje! Našim SPA & Wellness centrom možemo da Vas uverimo da smo oslonac VITALNOSTI, ENTUZIJAZMU I ENERGIJI. U SPA & Wellness centru hotela VILLA BREG ne morate da mislite na brige. Ni da verujete u bajke. Možda samo u harmoniju, mir i tako moćan osećaj zadovoljstva.

HOTEL VILLA BREG
Goranska bb, Vršac
065 854 93 96