Hotel Kraljevi Čardaci SpaHotel Kraljevi Čardaci Spa

Hotel Kraljevi Čardaci Spa

Hotel Kraljevi Čardaci Spa – Kopaonik

Od 2011. godine kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje. Hotelsko apartmanski kompleks „Kraljevi Čardaci Spa“ nalazi se u Vikend naselju na 1450 m nadmorske visine Kopaonika, udaljen je 4,5 km od centra Kopaonika i 2,5 km od najbliže žičare.

Hotel „Kraljevi Čardaci“ sadrži 55 smeštajnih jedinica, a u sklopu hotelsko-apartmanskog kompleksa je i 307 moderno opremljenih apartmana, Spa & Wellness centar sa dečjom zonom, pansionski restoran, lobby bar, A la carte restoran, pivnica, kamin sala, kongresni centar, fitnes centar, igraonica za decu, prodavnica, menjačnica, parking, skijašnica i ski servis, recepcija 24/7.

Za vrlo kratko vreme dobitnici su brojnih priznanja u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva:
Kraljevi Čardaci Spa su na samitu preduzetnika centralne i jugoistočne Evrope, održanom u Dubrovniku početkom 2016. godine dobili priznanje “Stvaraoci za stoleća” za doprinos razvoja preduzetništva u ovom delu Evrope.

Nosioci su priznanja Best out of the city Hotel for Meetings & Events, kao jedan od najboljih i najistaknutijih hotela u regionu u kongresnoj industriji za 2016. godinu. Dobitnici su takođe i Press zvezdice.

U septembru 2018. od strane Balkanske alijanse hotelskih asocijacija (BAHA) dobili su prestižno priznanje zanajbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu.

Hotel Kraljevi Čardaci Spa
Čajetinska česma bb, Kopaonik
062/8821616