YUCO-HEMIJA DOOMULTIACTIV

YUCO-HEMIJA DOO

Izvanredna nega kože je naša specijalnost i misija.
U službi vaše lepote od 1997. godine MULTIACTIV kozmetika kreira vrhunske proizvode za negu kože lica i tela. Kombinovanjem pažljivo odabranih aktivnih komponenti sa finim teksturama, visokokvalietnim podlogama, biljnim ekstraktima i izuzetnim mirisima, pruža vašoj koži jedinstveno iskustvo nege.

Poslujemo tržišno, prihvatamo nove izazove, pratimo trendove, ali uvek na prvo mesto stavljamo želje, potrebe i zahteve naših potrošača. Naš najviši cilj je da vas oduševimo i pružimo više od onoga što ste očekivali.

Poslujemo sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima. Da bismo svoje proiritete i visoko postavljene ciljeve ostvarili, od 2002. godine u poslovanju primenjujemo međunarodni sistem upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, a od 2013. godine sertifikovani smo prema standardu ISO 22716 - GMP, koji dokazuje naše postupanje po principima dobre proizvođačke prakse.

Raspolažemo najsavremenijom automatizovanom opremom za proizvodnju. Naši proizvodni kapaciteti sada iznose preko 300t kozmetičkih prozvoda mesečno.

YUCO-HEMIJA DOO
Bački Jarak
+31821848606