Suncokret dooNaturela sa rogačem i kokosovim šećerom

Suncokret doo

Preduzeće za proizvodnju zdrave hrane Suncokret, osnovano je 1989. u vojvođanskom selu Hajdukovu, nadomak Subotice. Prvi koraci su bili sada već nadaleko poznati proizvodi - devičansko bundevino i susamovo ulje, oba ceđena na hidrauličnoj presi staroj više od sto godina.

Današnji asortiman proizvoda, plasiran na tržištu pod brendom Granum, čini bogata paleta proizvoda: devičanska i hladno ceđena ulja, namazi od uljarica, energetski barovi, proteinska brašna, dijetetski suplementi i nekoliko vrsta balzamiko sirćeta.

Svi Granum proizvodi su bezglutenski (sertifikovani od strane kompanije CESNA), posni i veganski, osim dva koja sadrže med (Naturela i Bar sa brusnicom). Ne sadrže hidrogenizovane masti i proizvedeni su bez ikakvih veštačkih dodataka (aditiva i konzervansa). Organski proizvodi sertifikovani su od strane francuske sertifikacione agencije Ecocert.

Granum organski namaz Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom namenjen je onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u ovom slučaju kokosovog šećera).

Pored toga što se koristi kao namaz i dodatak kašama, Naturela se može koristiti i kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.

Suncokret doo
Kaštelj put 4b, Hajdukovo
+381 65 95 34 490