Kovano gvožđe MesarošKovano gvožđe Mesaroš

Kovano gvožđe Mesaroš

Kao pripadnik treće generacije zanatlija, 2013. osnivam umetničku kovačku radionicu pod današnjim nazivom „Kovano gvožđe Mesaroš“. Odlaskom oca u penziju, on i dalje aktivno i svakodnevno učestvuje u radu radionice,jer ona u poslovanju počiva na tradiciji nakupljenog znanja tokom više generacija.

Poslovna politika naše radionice je biti pouzdan,odgovoran,proizvoditi garantovanog kvaliteta i stiktno poštovanje dogovorenih rokova.Osnovna razlika naše radionice i drugih sličnih u branši je ta što mi sve svoje proizvode,svaki njegov elemenat,isključivo izrađujemo ručno, kovanjem na tradicionalan način i zagrevanjem u kovačkoj vatri. Dok većina kupuje gotove elemente i samo ih sklapa.

U završnoj obradi svaki naš proizvod prolazi kroz vrhunsku tradicionalnu metodu zaštite i kontrole kvaliteta. U tom smislu Ministarstvo privrede RS 2014.nam je izdalo ogovarajući sertifikat. Članovi smo i udruženja „Starih i umetničkih zanata Vojvodine“ od 2014.

Kao vrhunac priznanja našeg rada i potvrde kvalteta, jedini smo u branši, od kada je ustanovljeno pravo na korišćenje znaka od Pokrajinske Vlade AP Vojvodine stekli pravo na nazivanje svojih proizvoda sertifikatom „Najbolje iz Vojvodine“, koji nam je uručen 13.05.2015. na 82. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kojem smo izlagali. Na 84. poljoprivrednom sajmu 2017. godine dobili smo dve bronzane medalje za „Dobar dizajn“ pešačke kapije. Kovano gvožđe Mesaroš je od 2018. godine nosilac oznake „Regionalni brend Bačke".

Kovano gvožđe Mesaroš
Jovana Popovića 41, Bečej
064 200 32 04