For You putovanja i krstarenjaFor You putovanja sa sloganom Inspirišimo sva Čula zajedno !!!

For You putovanja i krstarenja

Turistička agencija For You putovanja

Turistička agencija For You putovanja je porodična agencija koja se bavi se prodajom letnjih i zimskih aranžmana, prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija za sve destinacije, vrši usluge rezervacije hotela svih kategorizacija, prodajom aranžmana tour-operatera sa teritorije Srbije i Evrope. Saradnja sa tour operaterima zakonski je omogućena ugovorima o poslovnoj saradnji. Svetski poznate destinacije, evropski gradovi, individualna i grupna putovanja…samo su deo bogate ponude za sve one koji žele da im svako putovanje predstavlja uživanje i mnoštvo lepih uspomena. Dugogodišnje iskustvo, stručnost, entunzijazam i ljubaznost su osobine našeg tima.

Tokom poslovanja došlo je do prirodnog izdvajanja izvesnih tour-operatera kao najkvalitetnijih i najpouzdanijih. Sa njima For You putovanja održavaju posebne poslovne odnose. Bavimo i ostalim tehničkim detaljima kako bi što kvalitetnije približili usluge koje nudimo.

Neki od njih su štampanje i promovisanje usluga putem propagandnog materijala kao i upoznavanje putnika sa programima putovanja. Naš Tim radi za Vas!

Za još malo 5 godina agencija se For You putovanja istakla se na tržištu Niša a i Beograda i drugih gradova pa čak smo i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori već prepoznatljivi po svo vizuelnom indetitetu i našoj maskot rakunko,, takođe putem naših vrlo uspešnih sajtova koji imaju posećenost na mesečnom nivou i preko 30000 korisnika trenutno smo Alexa 1800 sajt u svetu.

For You putovanja i krstarenja
Trg Kralja Milana br 8
0642293959