Ferdinand knedleFerdinand knedle

Ferdinand knedle

Ferdinand knedle su prva prodavnica u svetu specijalizovana za proizvodnju i pripremu knedli na tradicionalan način. Od inicijalne ideje, odnosno tradicionalne knedle sa šljivama, Ferdinand knedle su razvile preko 20 novih slatkih ukusa i 8 slanih, a za pripremu se pored krompirovog testa koriste samo najkvalitetniji sastojci bez dodatka veštačkih boja, aditiva i konzervansa.

Od novembra 2016 godine, kada je prodavnica počela sa radom, pa do danas Ferdinand knedle su se otvorile na tri lokacije u Beogradu i uposlile preko 50 ljudi u svom timu. Tokom protekle dve i po godine, ovaj jedinstveni koncept postao je prepoznatljiv ne samo među beograđanima već i širom regije.

Zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda Ferdinand knedle se nalaze među najbolje ocenjenim restoranima u našoj zemlji sa prosečnim ocenama od strane potrošača: 4.8 na Facebook-u (preko 500 ocena), 4.7 na Google-u (preko 1.600 ocena) i 4.5 na TripAdvisoru (92 ocene), a ukupan broj pratilaca na društvenim mrežama Facebook (26.000 fanova) i Instagram (52.700 pratilaca). rangira brend na prvo mesto u kategoriji poslastičarstva u Srbiji.

O Ferdinand knedlama pisali su mediji u Srbiji, Hrvatskoj, Austriji, Švedskoj, Japanu, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji.

Ferdinand knedle
Gavrila Principa 58, Beograd
0606363658