EKO STEP PELLETEko Step Pellet

EKO STEP PELLET

Fabrika za proizvodnju peleta EKO STEP PELLET doo nalazi se u Petrovcu na Mlavi. Celokupan kompleks firme se prostire na 9,5 hektara.
Kontinuiranim ulaganjem u ekološku proizvodnju, želimo postati i biti sinonim za izvrsnost proizvoda i kvalitet usluga. Za nas je ekološki aspekt proizvodnje jako važan.
Primenjujemo savremena dostignuća u pogledu zaštite životne sredine pa je značajan deo investicije usmeren na ekološku dimenziju celog projekta.

Posebna briga je posvećena radnicima, uzeti su u obzir svi bezbednosni i zaštitni faktori. Zaposleni rade u veoma prijatnom ambijentu, imaju plaćeno osiguranje, kompletnu HTZ opremu, koriste usluge restorana, a u toku je izgradnja apartmana za one koji izlaze iz druge smene, čije su kuće udaljene ili su iz susednih opština pa nemaju prevoz.

Mi smo društveno odgovorna kompanija, pored opštih doprinosa koji pripadaju lokalnoj samoupravi, pomažemo lokalni fudbalski i rukometni klub, sport, kulturu.

Otvoreni smo za saradnju sa svim potencijalnim partnerima koji imaju korisne predloge i zainteresovani za širenje poslovne saradnje.

Pridružili smo se programu Vlade Srbije odmah kada su usvojene mere za podsticaj rađanja dece, ne čekajući zvanični rok za primenu, i već su tu prvi rezultati, prve rođene bebe.

Za sada je prioritet orijentacija na domaće tržište, mada smo uveliko prisutni i u izvozu.

EKO STEP PELLET
Petrovac na Mlavi
+381 62 307 018