Dr VAISDr VAIS

Dr VAIS

Tri decenije Dr VAIS tim “raste” kako brojem saradnika tako i znanjem. Tri decenije učimo, menjamo se, usavršavamo, ali ono što se nije promenilo su naša vizija i naša misija. Naši napori su usmereni ne samo ka lečenju, već i preventivi i očuvanju zdravlja stopala, kože lica i tela, kao i unapređenju i očuvanju zdravlja kose.

Pre 3 decenije postavili smo sebi 3 cilja:
· ZDRAVA KOŽA STOPALA I NOKTI ZA SVE
· ZDRAVA GUSTA KOSA ZA SVE
· ZDRAVA I BLISTAVA KOŽA ZA SVE

Pri ispunjavanju naše misije uvek se vodimo sledećim vrednostima:
Posvećenost klijentu:Zdravlje ima neprocenjivu vrednost. Kada je svakodnevni životni ritam ugrožen i izmenjen najmanjim bolnim stanjem tada je posebno bitno da nam neko posveti pažnju i pruži najsavremeniju i adekvatnu negu. Profesionalni moto svakog člana Dr VAIS tima je „Što brže i što bezbolnije pomoći pacijentu i poboljšati kvalitet njegovog života.“

Uzajamno poverenje: Dr VAIS tim na prvo mesto stavlja potrebe pacijenata što uz neograničenu ljubav prema poslu kojim se bavimo često dovodi do toga da klijenti postanu naši prijatelji. Prijatna atmosfera, individualni, sveobuhvatni pristup pacijentima i iskrena briga omogućava našim pacijentima da neprijatne trenutke savladaju što bezbrižnije. Na taj način stvaramo snažan lanac uzajamnog poverenja sa našim pacijentima.

Stalno usavršavanje: Dr VAIS tim čine lekari i zdravstveni radnici kojima ljubav prema poslu nameće tempo konstantnog usavršavanja.

TRI DECENIJE POSTOJIMO ZBOG I RADI VAS!

Dr VAIS
Branka Krsmanovića 43, 18000 Niš
018/23 28 96