BRAVARSKA RADNjA MILjKOVIĆ MILjKOVIĆ BRANKA PREDUZETNIK KRUŠEVAC CEROVAMiljković-montažni dimnjaci

BRAVARSKA  RADNjA MILjKOVIĆ MILjKOVIĆ BRANKA PREDUZETNIK KRUŠEVAC CEROVA

BRAVARSKA RADNjA MILjKOVIĆ - najkvalitetniji proizvodi od lima po korektnim cenama

Mi se bavimo proizvodnjom dimnih cevi, montažnih dimnjaka, rešetkastih gazišta kao i rezervoara za vino, rakiju i med od nerđajućeg čelika. Od nedavno smo ponudu proširili proizvodnjom mini pivara koje na našem tržištu postaju sve popularnije.

Sam proces proizvodnje u našoj radionici kao i pomoćni procesi i uslovi rada mogu se bez zadrške meriti sa procesima i uslovima u daleko većim proizvodnim sistemima.

Iako naša porodična radionica postoji više od 50 godina, trudimo se da pratimo najnovije trendove. Paralelno sa praćenjem najnovijih trendova u oblasti same proizvodnje, trudimo se i da naši proizvodi budu što detaljnije i vernije prikazani korisnicima na web site-u i društvenim mrežama.

Kako bi olakšali kupcima/korisnicima izradili smo funkcionalni web site sa opcijama slanja upita za sve naše proizvode. Takođe smo izradili i specializovani blog koji redovno ažuriramo korisnim i zanimljivim pratećim sadržajem.

Važno nam je da naši proizvodi budu kvalitetni, izrađeni u dogovorenom roku i po korektnoj ceni, ali nam je najvažnije da naši proizvodi i usluge reše problem odnosno ispune potrebu kupca.

BRAVARSKA RADNjA MILjKOVIĆ MILjKOVIĆ BRANKA PREDUZETNIK KRUŠEVAC CEROVA
Cerova bb, Kruševac
0691114562