{caption}

Rekli su o nagradi

METALAC GORNjI MILANOVAC - Nadica Vujić Mitrović, direktor marketinga

Ako u svakoj primerenoj prilici istaknete da ste proglašeni korporativnim brendom decenije u Srbiji, jasno je koliki značaj za nas ima takvo priznanje. „Najbolje iz Srbije“ je krunska potvrda reputacije „Metalca“ kao jedne od najzdravijih srpskih kompanija. Snaga i reputacija korporativnog brenda razvijaju se u kompleksnom i dugotrajnom procesu, u kome je postojanost poslovnih rezultata samo jedan od elemenata.

 

BAMBI - Maja Simić, marketing direktor

Akcija „Najbolje iz Srbije“ nas motiviše da idemo dalje, da budemo još bolji, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših potrošača koji su redovni konzumenti Bambi proizvoda. Naš brend Plazma je već duži niz godina dobitnik nagrade za najbolji brend, a 2014. godine Plazma je i dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“ za najuspešniji brend u protekloj deceniji.
 

HEMOFARM - Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija

Lider na domaćem i regionalnom farmaceutskom tržištu, a najveći izvoznik lekova, Hemofarm je srpski farmaceutski brend koji svojim proizvodima u više od 30 zemalja, verujem, doprinosi i unapređenju imidža Srbije. Hemofarm nije samo domaći proizvođač kvalitetnih a dostupnih medikamenata, već i društveno odgovorna kompanija duge tradicije, pouzdan partner potrošača, zdravstvenog sistema i Vlade Srbije, što verifikuje prestižna nagrada Najbolje iz Srbije na koju smo ponosni.

 

NEKTAR - Mina Tadić, direktor marketinga

Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom nekoliko godina unazad osvajamo za nas jedno od najprestižnijih priznanja „Najbolje iz Srbije“. Biti najomiljeniji brend u Srbiji je privilegija ali i veliko obećanje koje dajete potrošačima. A kada vas potrošači iznova i iznova na osnovu sopstvenog iskustva izaberu za najbolji brend, onda je to pravi dokaz posvećenosti, dokaz da ste uradili posao kako treba i ispunili sva očekivanja po najvažnijim glasovima - glasovima potrošača Srbije.

 

POLjOPRIVREDNO GAZDINSTVO ĆULUM - Simo Ćulum, vlasnik gazdinstva

Nagrada Najbolje iz Srbije nam mnogo znači, jer su potrošači i poslovni partneri prepoznali naš dugogodišnji napor i glasali da budemo nosioci prestižnog priznanja. Nagrada je dosta doprinela promovisanju i pozicioniranju brenda Futoški kiseli kupus, kao i našeg gazdinstva Ćulum, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

 

DELEZ SRBIJA - Martina Petrović, PR kompanije

Nagrada koju smo dobili za Premia trgovačku marku potvrda je da potrošači prepoznaju kvalitet koji nudimo, pa ponosno ističemo znak „Najbolje iz Srbije“. Ovo nas dodatno obavezuje da budemo još bolji i zbog toga konstantno radimo na unapređenju receptura proizvoda koje nudimo.


 

Glasajte

U Akciji Najbolje iz Srbije presudan je glas potrošača. Deo poena potrošači daju kroz kupovinu proizvoda i usluga (što se vidi kroz finansijske i tržišne parametre), a drugi deo putem direktnog glasanja do 31. maja 2019. na stranici Glasanje.