Vega IT SourcingVega IT Sourcing doo

Vega IT Sourcing

Vega IT je u potpunosti domaća kompanija, koju su 2008. godine osnovali dvojica bivših studenata Fakulteta tehničkih nauka. Kompanija se bavi razvojem softverskih rešenja i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

Njihova misija je da rade na stvaranju srećne organizacije u kojoj će svi uživati da rade, a s druge strane da rade na stvaranju uspešne kompanije koja se iz godine u godinu razvija i to u smislu povećanja broja zaposlenih, ali i povećanja prihoda i profita. Shvatili su da ovo mogu da postignu samo uz konstantan rad na ličnom razvoju zaposlenih i uz pozitivan stav prema izazovima na koje svakodnevno nailaze u radu.

Najvažnije vrednosti su im kvalitet, odgovornost, poverenje, timski duh i ispunjenost.
Nove klijente uzimaju samo ako procene da pored postojećih projekata imaju kapacitete i za nove izazove koji im se ukazuju i ukoliko su projekti takvi da odgovaraju znanju i iskustvu koje poseduju.

Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica.

Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Vega IT Sourcing
Novosadskog sajma 2, Novi Sad
069701456