Nectar d.o.o.Nectar Family

Nectar d.o.o.

Nectar Family brend je vodeći brend kompanije Nectar, koji ima lidersku poziciju na tržištu u kategoriji nektara sa 35% vrednosnog tržišnog učešća* (izvor: Nielsen MAT dec 2018, kategorija nektara).

Čuven i po svom sloganu „Nije svejedno”, jedinstven je i po tome što nastaje iz potpuno zaokruženog procesa proizvodnje: od saradnje sa voćarima i kupovine voća, preko proizvodnje do konačnog rezultata – gotovih proizvoda, Nectar Family sokova.

Nectar Family brend namenjen porodici, nekoliko godina za redom osvaja srca potrošača Srbije, kao domaći brend koji i svojim društveno odgovornim poslovanjem dokazuje da je spreman za porodicu da učini sve. Takva je bila i najveća društveno odgovorna akcija brenda "Nije svejedno kad bebe dolaze" kojom su skupljena sredstva za rekonstrukciju odeljenja za vantelesnu oplodnju klinike GAK Narodni Front u Beogradu, čime je obezbeđeno da se višestruko poveća broj parova koji će moći da obave process vantelesne oplodnje u svojoj zemlji.

Takođe, prepoznat je po originalnoj komunikaciji, tako i u jednoj od poslednjih kampanja brend Nectar Family komunicira vrednosti za koje se zalaže, predstavljajuću na svoj način taj važan put od naših plantaža koje se prostiru na preko 650ha na kojima se voćke rađaju, od drveta, preko traktora, seoskog makadama i auto puta do fabrike, kamiona, supermarketa i svih potrošača.

Sve kroz Srbiju, sve ispod našeg plavog neba, jer nije svejedno kako nastaje sok koji volite.

Nectar d.o.o.
Novosadski put 9, Bačka Palanka
064 86 84 342