MPP JEDINSTVO AD SEVOJNOMPP JEDINSTVO AD SEVOJNO

MPP  JEDINSTVO  AD  SEVOJNO

MPP “Jedinstvo“ Sevojno je otvoreno akcionarsko društvo sa preko 70 godina tradicije i iskustva na projektovanju i izvođenju svih vrsta hidro i termotehničkih instalacija, postrojenja za pripremu i razvod pare,vode, gasa i tečnih goriva; toplana, sistema za snabdevanje vodom za piće, izgradnje spoljnih instalacija i svih vrsta građevinskih radova.

Stalno ulaganje u kadrove i investiranje u najsavremeniju opremu i mehanizaciju od preko 2 miliona EUR godišnje, omogućava da svaki ugovoreni posao izvrši kvalitetno i na zadovoljstvo investitora.

Visokim kvalitetom dosada izvedenih radova omogućena je konstantna uposlenost, tako da na domaćem tržištu „ Jedinstvo“ učestvuje u realizaciji objekata: Fabrika vode u Užicu, Zlatiboru, Pirotu i Seljašnici; kolektor u Vranju; SSG u Beogradu, Nišu, S. Palanci, Kovinu; Skladište naftnih derivata Požega; Integralna zaštita u Rafineriji Pančevo; Vodosnabdevanje opština Z. Potok, K. Mitrovica i Zvečan; gasovodne mreže u Užicu i Zlatiboru ; granični prelaz u Gostunu i Kotromanu; Gondola na Zlatiboru; TC Zvezdara i dr.

Trenutno najznačajni projekat na kome Jedinstvo zajedno sa konzorcionim partnerom MHPS iz Japana izvodi radove je Postrojenje za desumporizaciju dimnih gasova u TENT-u, čija ugovorena vrednost prelazi 90 miliona eura.

Pored izuzetno značajnih objekata na kojima je angažovano u Srbiji, Jedinstvo je prisutno i na tržištima u Crnoj Gori, BIH, Sloveniji i Rusiji.

MPP JEDINSTVO AD SEVOJNO
SEVOJNO , UL. PRVOMAJSKA BB
031 532911