LagunaLaguna

Laguna

Izdavačka kuća Laguna osnovana je u Beogradu 1998. godine, kada je objavljena i jedina knjiga u toj godini – „Boja magije“ Terija Pračeta. Danas, 21 godinu kasnije, Laguna je jedna od najvećih izdavačkih kuća u regionu, sa više od 4.000 objavljenih naslova.

Sva izdanja predstavljena su na veb sajtu www.laguna.rs, višestruko nagrađivanoj internet platformi koja svakog meseca beleži više od 2.500.000 otvorenih stranica.

Čitaoci iz Srbije, Bosne i Hervegovine i Crne Gore mogu poručiti knjige koje im se ekspresno isporučuju po lokalni cenama poštarine, dok ljubitelji pisane reči iz ostatka sveta u najkraćem roku dobijaju poručene knjige preko kurirske službe DHL, sa kojom Laguna ima razvijenu saradnju i najpovoljnije cene paketa.
Zato svi oni koji čitaju knjige na srpskom jeziku, najviše građani SAD, Kanade, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Švedske, Norveške, Australije i Velike Britanije, mogu da poruče i potpuno bezbedno plate knjige koje će se u njihovim rukama naći za dva do tri radna dana.

Na sajtu Lagune postoji i sekcija #Bukmarker, jedinstvena u Srbiji po tome što na jednom mestu sadrži zanimljive tekstove o književnosti – intervjue, prikaze knjiga, najave kulturnih događaja i mnogobrojne zanimljivosti.

Laguna je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde sa pratiocima komunicira kroz više od 80 različitih kanala. Više od 400.000 korisnika društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i LinkedIn svakodnevno prati sadržaje koje stvara digitalni tim Lagune.

Laguna
Kralja Petra 45, Beograd
011 71 55 078