Esensa dooPropomint

Esensa doo

Prva pomoć kod prehlade i gripa - Propolis je prirodna supstanca koja se zahvaljujući brojnim lekovitim sastojcima koristi preko 2000 godina. Poseduje izrazita antimikrobna i antiinflamatorna svojstva. Zbog svoje svestranosti propolis se često naziva lekom 21. veka.

Propomint sprej za decu je sprej za grlo formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni. Propolis ublažava simptome koji prate upale grla i krajnika, nadraženo grlo i suvi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti. Islandski lišaj oblaže upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrela, ublažavajući na taj način suv, nadražajni kašalj. N-acetilcistein smanjuje viskoznost nakupljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa.

Propomint sprej za decu ne sadrži alkohol, a dodatak meda i arome spearmint-a, daju mu veoma prijatan ukus. Bezbedan je za upotrebu već od prve godine života. Propomint antiseptični sprej za odrasle je sprej za usta formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa koji pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela i mentola koji deluje antiseptično i obezbeđuje osećaj svežine nakon korišćenja.

Propomint sprej za odrasle umiruje osećaj bola u grlu i pomaže kod suvog i nadražajnog kašlja. Može se koristiti svakodnevno kao osveživač daha i preventivno u cilju smanjenja mogućnosti pojave i razvoja infekcija.

Esensa doo
Slobodna zona Beograd, Viline vode
+381 64 820 23 85