EngsolLa Praline

Engsol

La Praline je koncept koji se bavi ARTISAN (zanatskim) pekarstvom, poslastičarstvom, čokolaterstvom i još mnogo toga. Prodaja i distribucija proizvoda na nekoliko lokacija u Beogradu uz LP prodajno mesto na Vračaru.+

Sourdough hleb, brioš, kroasani i ostali pekarski asortiman – maksimum ukusa, nutrijenata i vlakana, maksimum za Vaše zdravlje!

Dokazano, najzdraviji hleb na svetu upravo je hleb sa starterom. Kod startera je cilj da se dugom fermentacijom razgradi fitinska kiselina tj. da se smanji pH vrednost, što rezultira ukusnijim i zdravijim krajnjim proizvodom sa niskim glikemijskim indeksom.

Hleb sa starterom sadrži 3 sastojka – brašno, vodu i so (starter takođe u osnovi čine brašno i voda), a odlikuju ga savršen ukus, fina tekstura i dugotrajnost, hrskava korica i sunđerasta, meka unutrašnjost.

Većina kupovnih hlebova i pekarskih proizvoda sadrži i do 25 različitih sastojaka uključujući razne aditive i emulgatore, a uz to im nedostaju kvalitetan nutritivni sastav i punoća ukusa, kao i dugotrajnost i svežina.
Pravimo i najukusnije Entremet kolače i torte sa belgijskom čokoladom, slatkom pavlakom i puterom... pravim, iskrenim sastojcima.

Ručno lijemo praline i čokolade, punjene senzualnim kremama. Pravimo i najukusnije sirove kolače, torte I ostale poslastice po željama malih i velikih.

Organizujemo tematske radionice kako bi preneli naše znanje i iskustvo, jer nam je edukacija klijenata i potrošača najvažnija.

Engsol
Vojvode Stepe 285, Beograd
0645797007