DTD RibarstvoRibella Fresh Pâté

DTD Ribarstvo

Naša misija i vrednost kojoj težimo krije se u samom nazivu brenda koja na italijanskom jeziku znači – pobunjenici (ital. Ribelle)

Kao što pobunjenici veruju da mogu da promene postojeće stanje, uspostave nove vrednosti i učine život boljim za sve oko sebe, tako i Ribella veruje da može da unapredi ponudu zdrave hrane, da uvede novu kulturu ishrane i omogući većini da se hrani zdravije, ukusnije, kvalitetnije nego do sada.

Kako menjamo postojeće stanje? Nudimo kvalitetne, ukusne, zdrave, proizvode, u praktičnim pakovanjima, u originalnim kombinacijama ukusa, obogaćujemo ponudu na tržištu tako da ljudi/kupci imaju izbor i motivaciju da se okrenu zdravijoj ishrani.

Kako uvodimo novu kulturu ishrane? Svojim proizvodima i promocijom novih oblika konzumacije, novih načina korišćenja proizvoda, uvodimo nove navike u ishrani, dovodimo svet u našu zajednicu, činimo da zdrava ishrana postane deo svakodnevice, lepota jednostavnosti svakodnevnog življenja.

Ribella predvodi pobunu protiv loših navika u ishrani, jednoličnosti i dosade na stolu!

Ribella Fresh Pâté – nova generacija mesnih i ribljih namaza, koji će sve ljubitelje ovih delikatesa oduševiti svojom svežinom, punim ukusom mesa, inovativnim dizajnom i fenomenalnim ukusom. Fresh Pâté asortiman čine proizvodi: namaz od fileta tune, namaz od fileta losos i namaz od pilećeg belog mesa.

DTD Ribarstvo
Cara Lazara bb, Bački Jarak
0666262518