ALING-CONEL d.o.oALING-CONEL

ALING-CONEL d.o.o

Kompaniju ALING-CONEL d.o.o. osnovao je gospodin Risto Dangubić 1984. godine u Gajdobri. ALING-CONEL d.o.o započela je poslovanje kao zanatska radionica za proizvodnju i obradu alata i tokom godina prerasla je u moderno industrijsko postrojenje za proizvodnju mašinskih sklopova, instrumenata i elektroinstalacionog materijala.
Danas ALING-CONEL d.o.o. posluje na 15.000 m2 proizvodnog prostora, sa kapacitetom proizvodnje 1,2 miliona jedinica/mesečno i 260 stalno zaposlenih. Elektroinstalacioni material za stambene, komercijalne i industrijske prostore plasira se na domaće tržište, zemlje u okruženju, na tržište EU, Rusije, Ukraine.
Misija kompanije ALING-CONEL jeste da se srpskoj industriji vrati deo imidža koji joj pripada i da uveri probirljivo evropsko tržište da se u Srbiji može proizvoditi kvalitetno i po zahtevima kupaca, kao i da unapredi lokalnu zajednicu.
Naš proizvodni program sastoji se od sklopki, priključnica, dimera, antenskih i komunikacijskih priključnica, utikačkog i instalacionog pribora, termoplastičnih sijaličnih grla i kućne automatike.
Proizvodi kompanije ALING-CONEL dizajnirani su da zadovolje najviše sigurnosne standarde, a jednostavnost ugradnje čine ih omiljenim izborom instalatera. Estetika se ogleda u geometriji oblika i velikom broju kombinacija boja i materijala što nudi mogućnost izražavanja osobenog stila korisnika u datom prostoru.

ALING-CONEL d.o.o
Železnička 10, 21432 Gajdobra
0659988529