Рекордан број брендова у трци за признање „Најбоље из Србије“

У оквиру акције „Најбоље из Србије 2019“ компаније су номиновале скоро 270 брендова, што је највећи број од почетка акције 2004. године. Организатори акције позивају потрошаче да до 23. маја учествују у избору најбољих брендова.

У оквиру акције „Најбоље из Србије 2019“ компаније су номиновале скоро 270 брендова, што је највећи број од почетка акције 2004. године. Организатори акције, Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација, позвали су потрошаче да до 23. маја гласају за омиљене робне и корпоративне брендове и учествују у избору најбољих. Гласање је онлајн преко сајта акције www.najbolјeizsrbije.com.

Од 2004. номиновано је око 2.100, а награђено близу 340 брендова у главним категоријама. Пратећи најсавременије тржишне трендове и истанчани укус потрошача, акција је синоним за успех и тржишну препознатљивост. Ове године компаније су пријавиле чак 70 одсто више брендова него прошле године.

У 14. акцији „Најбоље из Србије“, номинације су у 23 категорије, које покривају најбоље робне и корпоративне брендове, компаније, манифестације,  производе и услуге. Пратећи процесе дигитализације домаће привреде, развој интернета и онлајн пословања, први пут се бира најбољи бренд у онлајн окружењу. Са циљем подршке развоју нових и перспективних брендова уведена је и категорија „Брендови у успону“.

Лауреати добијају плакету акције, право коришћења знака „Најбоље из Србије 2019“ у промотивним кампањама, као и континуирану промоцију.

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, а гласови потрошача, имају велики, најчешће и пресудан утицај на избор победника.

 

Гласајте

У Акцији Најбоље из Србије пресудан је глас потрошача. Део поена потрошачи дају кроз куповину производа и услуга (што се види кроз финансијске и тржишне параметре), а други део путем директног гласања до 31. маја 2019. на страници Гласање.

Рекли су о акцији

БАМБИ - Маја Симић, маркетинг директор

Акција нас мотивише да идемо даље, да будемо још бољи, а све у циљу задовољења потреба наших потрошача. Наш бренд Плазма је већ дужи низ година добитник награде за најбољи бренд, као и добитник признања за најуспешнији бренд у протеклој деценији.