Рок за пријаве за Најбоље из Србије продужен до 12. фебруара

Рок за пријаве за учешће у акцији „Најбоље из Србије“, коју традиционално организују Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација, продужен је до 12. фебруара, до када привредници могу да кандидују своје компаније и брендове за ово престижно признање.

 

Рок за пријаве за учешће у акцији „Најбоље из Србије“, коју традиционално организују Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација, продужен је до 12. фебруара, до када привредници могу да кандидују своје компаније и брендове за ово престижно признање.

Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, акцију „Најбоље из Србије“ организује тринаести пут. Најбољи робни и корпоративни брендови ове године биће изабрани у 24 категорије, међу којима су и три нове – Најбољи хотел у Србији, Најбољи „мали“ туристички смештај у Србији и Најбољи органски производ из Србије.

Традиционална акција ПКС и Министарства трговине, туризма и телекомуникација, подиже видљивост домаћих брендова, а признање које је од 2004. понело 312 добитника у различитим категоријама, постало је мерило успеха и тржишне препознатљивости. Пратећи модерне трендове и захтеве тржишта, акција „Најбоље из Србије 2017“ освежена је и иновирана, како на плану методологије и категорија, тако и у погледу интеракције са учесницима и потрошачима, јер је знатно поједностављено пријављивање и гласање.

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене жирија. У жирију су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства привреде, Привредне коморе Србије и истакнути стручњаци из света маркетинга, комуникација и медија, заштите потрошача. Гласање почиње средином фебруара.

Од 2004, када је акција „Најбоље из Србије“ први пут организована, номиновано је више од 1700 брендова. Из годину у годину све је више пријављених компанија за ово признање и све више потрошача, привредника и стручњака који гласају за најбоље.

Учешће у акцији је бесплатно, пријављивање компанија и гласање је онлајн на званичном сајту www.najboljeizsrbije.com, а информације ће бити доступне и на друштвеним мрежама ове акције и Привредне коморе Србије.

 

Гласајте

У Акцији Најбоље из Србије пресудан је глас потрошача. Део поена потрошачи дају кроз куповину производа и услуга (што се види кроз финансијске и тржишне параметре), а други део путем директног гласања до 31. маја 2019. на страници Гласање.

Рекли су о акцији

ALFA-PLAM A.D. - Горан Костић, ген. директор

Компанија Алфа-Плам већ пар година са поносом истиче симбол „Најбоље из Србије“. Признање нас обавезује, али је и потврда исправности развојног пута који је наша компанија поставила пред собом и који са успехом реализује.