Пријавите се за „Најбоље из Србије“

Привредна комора Србије позвала је привреднике да до 6. фебруара кандидују своје компаније и брендове за престижно признање „Најбоље из Србије“.

 

Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, акцију „Најбоље из Србије“ организује тринаести пут. Најбољи робни и корпоративни брендови ове године биће изабрани  у 24 категорије, међу којима су и три нове – Најбољи хотел у Србији, Најбољи „мали“ туристички смештај у Србији и Најбољи органски производ из Србије.

Традиционална акција ПКС и Министарства трговине, туризма и телекомуникација,  подиже видљивост домаћих брендова, а признање које је од 2004. понело 312 добитника у различитим категоријама, постало је мерило успеха и тржишне препознатљивости. Пратећи модерне трендове и захтеве тржишта, акција „Најбоље из Србије 2017“ освежена је и иновирана, како на плану  методологије и категорија, тако и у погледу интеракције са учесницима и потрошачима, јер је знатно поједностављено пријављивање и гласање. 

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене  жирија. У жирију су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства привреде, Привредне коморе Србије и истакнути стручњаци из света маркетинга,  комуникација и медија, заштите потрошача. Гласање почиње средином фебруара. 

Од 2004, када је акција „Најбоље из Србије“ први пут организована, номиновано је више од 1700 брендова. Из годину у годину све је више пријављених компанија за ово признање  и све више  потрошача, привредника и стручњака који гласају за најбоље. 

Учешће у акцији је бесплатно, пријављивање компанија и гласање је онлајн на званичном сајту www.najboljeizsrbije.com а информације ће бити доступне и на друштвеним мрежама ове акције и Привредне коморе Србије. 

 

Гласајте

У Акцији Најбоље из Србије пресудан је глас потрошача. Део поена потрошачи дају кроз куповину производа и услуга (што се види кроз финансијске и тржишне параметре), а други део путем директног гласања до 31. маја 2019. на страници Гласање.

Рекли су о акцији

БАМБИ - Маја Симић, маркетинг директор

Акција нас мотивише да идемо даље, да будемо још бољи, а све у циљу задовољења потреба наших потрошача. Наш бренд Плазма је већ дужи низ година добитник награде за најбољи бренд, као и добитник признања за најуспешнији бренд у протеклој деценији.