Aкција „Најбоље из Србије“ чека 2000. номинацију

Привредна комора Србије позвала је привреднике да до 8. маја кандидују своје компаније и брендове за престижно признање „Најбоље из Србије 2019“. Ове године очекује се јубиларна 2000. номинација.

Привредна комора Србије позвала је привреднике да до 8. маја кандидују своје компаније и брендове за престижно признање „Најбоље из Србије 2019“. Ове године очекује се јубиларна 2000. номинација.

Акцију „Најбоље из Србије“, у оквиру које се 14. пут бирају најбољи робни и корпоративни брендови на домаћем тржишту, организује Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Пратећи најсавременије тржишне трендове и истанчани укус потрошача, циљ је да акција буде и остане синоним за успех и тржишну препознатљивост. Од почетка акције номиновано је 1.850 брендова.

У оквиру 14. акције „Најбоље из Србије 2019“ предвиђене су номинације у 23 категорије, које покривају најбоље робне и корпоративне брендове, компаније, манифестације,  производе и услуге у специјалним категоријама. Ове године, први пут се бира најбољи бренд у онлајн окружењу, пратећи процесе дигитализације домаће привреде, развој интернета и онлајн пословања. Са циљем подршке развоју нових и перспективних брендова уведена је и категорија „Брендови у успону“. 

Акција је бесплатна, пријављивање је до 8. маја искључиво преко веб сајта www.najbolјeizsrbije.com 

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене  жирија. У жирију су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства привреде, Привредне коморе Србије и истакнути стручњаци из света маркетинга, комуникација и медија, заштите потрошача.

 

Гласајте

У Акцији Најбоље из Србије пресудан је глас потрошача. Део поена потрошачи дају кроз куповину производа и услуга (што се види кроз финансијске и тржишне параметре), а други део путем директног гласања до 31. маја 2019. на страници Гласање.

Рекли су о акцији

БАМБИ - Маја Симић, маркетинг директор

Акција нас мотивише да идемо даље, да будемо још бољи, а све у циљу задовољења потреба наших потрошача. Наш бренд Плазма је већ дужи низ година добитник награде за најбољи бренд, као и добитник признања за најуспешнији бренд у протеклој деценији.