{caption}

Рекли су о награди

МЕТАЛАЦ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Надица Вујић Митровић, директор маркетинга

Ако у свакој примереној прилици истакнете да сте проглашени корпоративним брендом деценије у Србији, јасно је колики значај за нас има такво признање. „Најбоље из Србије“ је крунска потврда репутације „Металца“ као једне од најздравијих српских компанија. Снага и репутација корпоративног бренда развијају се у комплексном и дуготрајном процесу, у коме је постојаност пословних резултата само један од елемената.

 

БАМБИ - Маја Симић, маркетинг директор

Акција „Најбоље из Србије“ нас мотивише да идемо даље, да будемо још бољи, а све у циљу задовољења потреба наших потрошача који су редовни конзументи Бамби производа. Наш бренд Плазма је већ дужи низ година добитник награде за најбољи бренд, а 2014. године Плазма је и добитник признања „Најбоље из Србије“ за најуспешнији бренд у протеклој деценији.
 

ХЕМОФАРМ - Санда Савић, директорка корпоративних послова и комуникација

Лидер на домаћем и регионалном фармацеутском тржишту, а највећи извозник лекова, Хемофарм је српски фармацеутски бренд који својим производима у више од 30 земаља, верујем, доприноси и унапређењу имиџа Србије. Хемофарм није само домаћи произвођач квалитетних а доступних медикамената, већ и друштвено одговорна компанија дуге традиције, поуздан партнер потрошача, здравственог система и Владе Србије, што верификује престижна награда Најбоље из Србије на коју смо поносни.

 

НЕКТАР - Мина Тадић, директор маркетинга

Са посебним задовољством и поносом неколико година уназад освајамо за нас једно од најпрестижнијих признања „Најбоље из Србије“. Бити најомиљенији бренд у Србији је привилегија али и велико обећање које дајете потрошачима. А када вас потрошачи изнова и изнова на основу сопственог искуства изаберу за најбољи бренд, онда је то прави доказ посвећености, доказ да сте урадили посао како треба и испунили сва очекивања по најважнијим гласовима - гласовима потрошача Србије.

 

ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО ЋУЛУМ - Симо Ћулум, власник газдинства

Награда Најбоље из Србије нам много значи, јер су потрошачи и пословни партнери препознали наш дугогодишњи напор и гласали да будемо носиоци престижног признања. Награда је доста допринела промовисању и позиционирању бренда Футошки кисели купус, као и нашег газдинства Ћулум, како на домаћем тако и на иностраном тржишту.

 

ДЕЛЕЗ СРБИЈА - Мартина Петровић, ПР компаније

Награда коју смо добили за Премиа трговачку марку потврда је да потрошачи препознају квалитет који нудимо, па поносно истичемо знак „Најбоље из Србије“. Ово нас додатно обавезује да будемо још бољи и због тога константно радимо на унапређењу рецептура производа које нудимо.


 

Гласајте

У Акцији Најбоље из Србије пресудан је глас потрошача. Део поена потрошачи дају кроз куповину производа и услуга (што се види кроз финансијске и тржишне параметре), а други део путем директног гласања до 31. маја 2019. на страници Гласање.