YUCO-HEMIJA ДООMULTIACTIV

YUCO-HEMIJA ДОО

Изванредна нега коже је наша специјалност и мисија.
У служби ваше лепоте од 1997. године MULTIACTIV козметика креира врхунске производе за негу коже лица и тела. Комбиновањем пажљиво одабраних активних компоненти са финим текстурама, висококвалиетним подлогама, биљним екстрактима и изузетним мирисима, пружа вашој кожи јединствено искуство неге.

Послујемо тржишно, прихватамо нове изазове, пратимо трендове, али увек на прво место стављамо жеље, потребе и захтеве наших потрошача. Наш највиши циљ је да вас одушевимо и пружимо више од онога што сте очекивали.

Послујемо са свим значајним, домаћим и интернационалним, продајним ланцима. Да бисмо своје проиритете и високо постављене циљеве остварили, од 2002. године у пословању примењујемо међународни систем управљања квалитетом EN ISO 9001, а од 2013. године сертификовани смо према стандарду ISO 22716 - GMP, који доказује наше поступање по принципима добре произвођачке праксе.

Располажемо најсавременијом аутоматизованом опремом за производњу. Наши производни капацитети сада износе преко 300t козметичких прозвода месечно.

YUCO-HEMIJA ДОО
Бачки Јарак
+31821848606