Kvestor дооMagija zalogaja

Kvestor доо

У прилици смо да Вам представимо нови ексклузивни бренд пекмеза, екстра џема и нискокалоричног џема. МАГИЈА ЗАЛОГАЈА представља пажљиво избалансиране рецептуре домаћег воћа и зачина. МАГИЈУ ЗАЛОГАЈА ће Вам приуштити пекмез од шљиве са ментом, екстра џем од боровнице са лавандом и нискокалорични џем од бундеве са ђусом ( сок од цеђене поморанџе).

МАГИЈА ЗАЛОГАЈА пекмеза од шљиве са ментом врло пријатног и свежег укуса обогаћеног ароматичним материјама суве шљиве, листова сушене менте и цимета хармоничног укуса, високог садржаја воћа и богатих нутритивних својстава неће Вас оставити равнодушним.

МАГИЈА ЗАЛОГАЈА нискокалоричног џема од бундеве са ђусом изузетне свежине која долази од мешавина арома бундеве и поморанџе потпомогнут соком и корицом лимуна и ваниле даје невероватну комбинацују за потпуно уживање. Висок удео воћног садржаја и умањен унос шећера доприносе добијању производа са знатно нижом енергетском вредношћу.

МАГИЈА ЗАЛОГАЈА екстра џема од боровнице са лавандом фине коегзистенције, сјајне површине са видљивим деловима и свежином плодова боровнице и специфичном аромом лаванде дају комбинацију сасвим новог укуса.
Производи су произведени у HACCAP стандарду и поседују анализе потребне за пуштање у промет.

Наши производи се пакују у теглама од 45гр и 300гр.
Такође поседујемо сертификат за веганске производе.

Kvestor доо
Вукице Митровић 24
0637335594