EngsolLa Praline

Engsol

La Praline је концепт који се бави ARTISAN (занатским) пекарством, посластичарством, чоколатерством и још много тога. Продаја и дистрибуција производа на неколико локација у Београду уз LP продајно место на Врачару.+

Sourdough хлеб, бриош, кроасани и остали пекарски асортиман – максимум укуса, нутријената и влакана, максимум за Ваше здравље!

Доказано, најздравији хлеб на свету управо је хлеб са стартером. Код стартера је циљ да се дугом ферментацијом разгради фитинска киселина тј. да се смањи pH вредност, што резултира укуснијим и здравијим крајњим производом са ниским гликемијским индексом.

Хлеб са стартером садржи 3 састојка – брашно, воду и со (стартер такође у основи чине брашно и вода), а одликују га савршен укус, фина текстура и дуготрајност, хрскава корица и сунђераста, мека унутрашњост.

Већина куповних хлебова и пекарских производа садржи и до 25 различитих састојака укључујући разне адитиве и емулгаторе, а уз то им недостају квалитетан нутритивни састав и пуноћа укуса, као и дуготрајност и свежина.
Правимо и најукусније Entremet колаче и торте са белгијском чоколадом, слатком павлаком и путером... правим, искреним састојцима.

Ручно лијемо пралине и чоколаде, пуњене сензуалним кремама. Правимо и најукусније сирове колаче, торте И остале посластице по жељама малих и великих.

Организујемо тематске радионице како би пренели наше знање и искуство, јер нам је едукација клијената и потрошача најважнија.

Engsol
Војводе Степе 285, Београд
0645797007