ЛУНА Д.О.О.LUNA

ЛУНА Д.О.О.

Модна кућа ЛУНА настала је 1990.године у Пожаревцу, а данас, после више од четврт века успешног пословања, један је од лидера у текстилној индустрији Србије и региона - компанија која је развила стабилан пословни систем са технолошки опремљеним производним погоном површине 3000м2 и ланцем сопствених радњи и франшизом.

У последњих шест година ЛУНА је утростручила број својих малопродајних објеката широм Србије, истовремено уводећи бренд и на тржишта ЕУ. Многобројне награде и признања говоре о великој посвећености купцима и развоју бренда, али и о односу компаније према запосленима, заснованом на дубоком поверењу и друштвено одговорном пословању.

ЛУНА БРЕНД – КВАЛИТЕТ И УДОБНОСТ НА ПРВОМ МЕСТУ!Реч је о софистицираној пословној елеганцији, без строгих правила, другачијих кројева, врхунске израде посвећене сваком детаљу. Без много лутања у стилу, нашим купцима нудимо квалитетну и удобну женску гардеробу коју могу комбиновати у различитим приликама, али и сезонама.

Ипак, то није ограничавајући фактор кад је креативност у питању, о чему говори богат асортиман ЛУНА модела, а неки од њих постали су и заштитни знак наше компаније и бренда. ЛУНА визија је да прва помисао сваке успешне пословне жене на квалитетну и удобну гардеробу буде помисао на - ЛУНУ!

ЛУНА Д.О.О.
Баје Секулића бб, Пожаревац
063 373 020