ЈовањицаОргански сокови Јовањица

Јовањица

Компанија Јовањица је лидер у производњи органске хране у Србији. Посебно смо поносни да нам поверење поклања велики број органских произвођача са којима имамо кооперантске односе.

Тренутно снабдевамо више од 200 маркета у Србији богатом палетом артикала, од органских воћних сокова, органског парадајз сока, сушеног воћа и поврћа, бадема и кокосовог уља, до свежег воћа, поврћа, органаског пива и јаја. У наредном периоду понуду ћемо проширити линијом млечних производа, месом и месним прерађевинама, као и смрзнутим програмом.

Успешно сарађујемо са великим бројем коопераната којима, поред консултантских услуга у свим фазама органске производње, нудимо и гарантован пласман произведених количина робе. Увек смо отворени за успостављање нових пословних контаката са директним произвођачима у земљи и иностранству. Такође смо заинтересовани за успостављање партнерских односа са компанијама из других земаља, као и за пласман наших производа на њиховим тржиштима.

Наши сокови од јабуке и парадајза произведени су по јединственој технологији од најквалитетнијих органских сировина, без било кавих додатака.

Јовањица
Moлерова 39/211000 Београд
00381652069102