Vega IT SourcingVega IT Sourcing doo

Vega IT Sourcing

Vega IT је у потпуности домаћа компанија, коју су 2008. године основали двојица бивших студената Факултета техничких наука. Компанија се бави развојем софтверских решења и успешно послује на тржиштима Велике Британије, Немачке, Белгије, Холандије и Швајцарске.

Њихова мисија је да раде на стварању срећне организације у којој ће сви уживати да раде, а с друге стране да раде на стварању успешне компаније која се из године у годину развија и то у смислу повећања броја запослених, али и повећања прихода и профита. Схватили су да ово могу да постигну само уз константан рад на личном развоју запослених и уз позитиван став према изазовима на које свакодневно наилазе у раду.

Најважније вредности су им квалитет, одговорност, поверење, тимски дух и испуњеност.
Нове клијенте узимају само ако процене да поред постојећих пројеката имају капацитете и за нове изазове који им се указују и уколико су пројекти такви да одговарају знању и искуству које поседују.

Брига о заједници у којој послују је нешто на шта су посебно поносни јер сматрају да је у основи стабилног и јаког бизниса, снажна и развијена друштвена заједница.

Њихова визија је стварање успешне компаније, чији успех ће им омогути да свет око себе учине бољим местом за живот.

Vega IT Sourcing
Новосадског сајма 2, Нови Сад
069701456