САНО Савремена исхрана животињаSANO

САНО Савремена исхрана животиња

Сано је бренд који не познаје границе и заједно са сарадницима у свим Сано предузећима и земљама, има глобалну одговорност да сваки дан широм света у значајној мери доприноси развоју исхране, здравља и добробити животиња, а за добробит природе и човека. Наша визија је Сано у свакој штали широм света.

Сано бренд не подразумева само производ из вреће, као компоненту хране за животиње. Сано нуди ефикасне концепте за профитабилну производњу меса и млека. Наша мисија је успешан и профитабилан фармер. Наш циљ је заједнички здрав раст.

Раст мора бити здрав – на бази здраве сопствене супстанце, која је последица ефикасног пословања на бази високе продуктивности, ниских трошкова и финансијске стабилности. Већ скоро двадесет година у Србији Сано је синоним врхунског квалитета и формуле за успешне фармере, који се развијају и расту здраво и који су будућност модерног сточарства.

Са седиштем у Новом Саду, наша целокупна производња комбинује међународно искуство, домаће стручно знање, најквалитетније и здраве домаће и стране сировине као доказану формулу профитабилне производње, коју од 2000. године, колико смо на тржишту Србије препознају сви модерни пољопривредници.

Са осам производних погона, у 35 различитих држава и представништва и са више од 700 сарадника широм света, Сано је светски бренд ефикасне исхране, који жели здраво хранити животиње, а тиме и човека.

САНО Савремена исхрана животиња
Јосифа Панчића 8, Нови Сад
063444258