Rekordan broj brendova u trci za priznanje „Najbolje iz Srbije“

U okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2019“ kompanije su nominovale skoro 270 brendova, što je najveći broj od početka akcije 2004. godine. Organizatori akcije pozivaju potrošače da do 23. maja učestvuju u izboru najboljih brendova.

U okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2019“ kompanije su nominovale skoro 270 brendova, što je najveći broj od početka akcije 2004. godine. Organizatori akcije, Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, pozvali su potrošače da do 23. maja glasaju za omiljene robne i korporativne brendove i učestvuju u izboru najboljih. Glasanje je onlajn preko sajta akcije www.najboljeizsrbije.com.

Od 2004. nominovano je oko 2.100, a nagrađeno blizu 340 brendova u glavnim kategorijama. Prateći najsavremenije tržišne trendove i istančani ukus potrošača, akcija je sinonim za uspeh i tržišnu prepoznatljivost. Ove godine kompanije su prijavile čak 70 odsto više brendova nego prošle godine.

U 14. akciji „Najbolje iz Srbije“, nominacije su u 23 kategorije, koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije,  proizvode i usluge. Prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja, prvi put se bira najbolji brend u onlajn okruženju. Sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova uvedena je i kategorija „Brendovi u usponu“.

Laureati dobijaju plaketu akcije, pravo korišćenja znaka „Najbolje iz Srbije 2019“ u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, a glasovi potrošača, imaju veliki, najčešće i presudan uticaj na izbor pobednika.

 

Glasajte

U Akciji Najbolje iz Srbije presudan je glas potrošača. Deo poena potrošači daju kroz kupovinu proizvoda i usluga (što se vidi kroz finansijske i tržišne parametre), a drugi deo putem direktnog glasanja do 31. maja 2019. na stranici Glasanje.

Rekli su o akciji

BAMBI - Maja Simić, marketing direktor

Akcija nas motiviše da idemo dalje, da budemo još bolji, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših potrošača. Naš brend Plazma je već duži niz godina dobitnik nagrade za najbolji brend, kao i dobitnik priznanja za najuspešniji brend u protekloj deceniji.