Junior DOO, BrusHotel Junior

Junior DOO, Brus

JUNIOR DOO nastaje 1990 god. pod okriljem istoimenog hotela. Sagrađen je i vođen pod nadzorom državnih organa, sve do privatizacije od strane grčkih kompanija 2006 god.

Od tada pa do danas u rekonstrukciju hotela, kao i u dopunu i rekonstrukciju sadržaja rizorta površine 8ha uložene su značajne investicije i napor kako bi kompleks dobio današnji oblik.

Kapital, uložen u odgovarajući sadržaj, kao i adekvatna, obučena radna snaga dovode hotel do odlične popunjenosti i do toga da bude prepoznat kao jedna od najboljih, ako ne i najbolja, destinacija za sportske pripreme i kampove u Srbiji.

Junior je omiljena destinacija i za porodični odmor sa brojnim aktivnostima prilagođenim svim uzrastima.
Pored sportskog turizma i porodičnih odmora, prepoznali smo potrebu poslovnih ljudi da svoje seminare, edukacije i team building aktivnosti organizuju u hotelskom kompleksu koji može da pruži odgovarajuću radnu i zabavnu atmosferu. Shodno tome, da podrži radni deo, naš sadržaj, kao što su sale za sastanke i konferencije je proširen i poboljšan. Što se zabave i aktivnosti tiče, tu su sportski tereni, pešačke staze, paraglajding, off-road ture, ručak u prirodi.

Ako nas pitate zašto baš mi, odgovor će svakako biti da - izgraditi ime i brend hotelu nije nikako jednostavan posao, ali izgraditi prepoznatljiv hotelski brend bez pomoći destinacije… e to je vredno priznanja.
Junior nije samo hotel, Junior je destinacija!

Junior DOO, Brus
Hotel Junior, 37225 Brzeće bb
0648860212