Jovanjica/SerbiaOrganski sokovi Jovanjica

Jovanjica/Serbia

Kompanija Jovanjica je lider u proizvodnji organske hrane u Srbiji. Posebno smo ponosni da nam poverenje poklanja veliki broj organskih proizvođača sa kojima imamo kooperantske odnose.

Trenutno snabdevamo više od 200 marketa u Srbiji bogatom paletom artikala, od organskih voćnih sokova, organskog paradajz soka, sušenog voća i povrća, badema i kokosovog ulja, do svežeg voća, povrća, organaskog piva i jaja. U narednom periodu ponudu ćemo proširiti linijom mlečnih proizvoda, mesom i mesnim prerađevinama, kao i smrznutim programom.

Uspešno sarađujemo sa velikim brojem kooperanata kojima, pored konsultantskih usluga u svim fazama organske proizvodnje, nudimo i garantovan plasman proizvedenih količina robe. Uvek smo otvoreni za uspostavljanje novih poslovnih kontakata sa direktnim proizvođačima u zemlji i inostranstvu. Takođe smo zainteresovani za uspostavljanje partnerskih odnosa sa kompanijama iz drugih zemalja, kao i za plasman naših proizvoda na njihovim tržištima.

Naši sokovi od jabuke i paradajza proizvedeni su po jedinstvenoj tehnologiji od najkvalitetnijih organskih sirovina, bez bilo kavih dodataka.

Jovanjica/Serbia
Molerova 39/2, Beograd
00381652069102