Vital a.d.Vital

Vital a.d.

Vital je jedna od najvećih i najstarijih fabrika ulja i biljnih masti na Balkanu. Sinonim je za tradiciju i kvalitet na ovim prostorima. Nakon privatizacije, oktobra 2005. godine, Vital postaje deo korporacije Invej i nastavlja svoju ulogu nesumnjivo važnog aktera i lidera privredne stvarnosti na tržištu Srbije i bivše Jugoslavije.

Usavršavanjem tehnologije, primenom novih načina poslovanja i razvojem široke lepeze proizvoda namenjenih i najzahtevnijim ukusima potrošača, Vital je uspeo da ispuni očekivanja ne samo domaćeg već i inostranih tržišta koja iz godine u godine u godinu postaju sve probirljivija. Promena načina života, nova istraživanja u oblasti ljudskog zdravlja i njegove direktne veze sa ishranom, osnovne su smernice kojima se rukovodi razvojni tim Vital-a prilikom kreiranja novih proizvoda.

Primenom rigoroznog sistema kontrole kvaliteta svih proizvoda uvođenjem sistema kvaliteta ISO 9001, kao i HACCP sistema, korišćenjem sopstvene akreditovane laboratorije po ISO 17025 i primenom savremenih metoda aplikacije najnovijih tehničkih dostignuća u razvoju proizvoda, VITAL danas ostvaruje svoj cilj učvršćivanja postojećih i zauzimanja novih tržišnih pozicija. Ono što Vital izdvaja i čini posebnim na domaćem tržištu su mnoge neprofitabilne aktivnosti u vidu stalnih sponzorstava i podrške umetničkim stvaraocima i institucijama kulture.

Vital sa ponosom dodeljuje književnu nagradu Zlatni suncokret za najviše književne domete u našoj zemlji.

Vital a.d.
Vrbas
0038163487974

Vital

Vital

Mayovita delikatesni majonez je proizvod veoma visoke hranljive vrednosti. Proizvodi se od suncokretovog ulja visokog kvaliteta, žumanaca, šećera, soli, senfa i aroma. Sve komponente koje ulaze u sastav proizvoda su provereno visokog kvaliteta.…

Opširnije

Vital Tomato Ketchup

Vital Tomato Ketchup

Vital tomato kečap je delimično koncentrovani sok paradajza sa dodatkom sirćeta, šećera, soli i raznih začina. Učestvuje u obogaćenju celodnevne ishrane, kako dece tako i odraslih osoba. Kečap je inače jedna od najprisutnijih namirnica u…

Opširnije