Tehnološko partnerstvo DOOWeAct

Tehnološko partnerstvo DOO

Tehnološko partnerstvo doo je softverska komapnija koja se bavi razvojem apliakcija za klijente iz veoma zahtevnih oblasti finansija, telekomunikacija i medicine. Naši klijenti su iz Evropske Unije, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Koncentrisani smo na mobilne i druge bezbedne platforme.

Poslovanje se obavlja u skladu ISO 9001 i 27000 standardima. Naš etički kodeks nas obavezuje da poslujemo pošteno i društveno odgovrono, poštovanjem zakona svake zemlje. Od samog osnivanja posvećujemo se doslednom preduzetništvu, nagarđujući sposbnost i trudeći se da ostavrimo etičku isparvnost na svim nivoima.

U akciji Najbolje iz Srbije želimo da predstavimo našu platformu WeAct, koja je na proteklom Arch Summit 20019 Vodafone i vlade Luksemburga imala poziv za učešće i ostvarila zapažen uspeh, kao i da smo dobili poziv za učešće na predstojeći Web summit u Lisabonu.

WeAct platforma omogućava bezbednu komunikaciju. Potrebnu serversku infrastrukturu je moguće imati u prostorijama firme klijenta, za razliku od drugih sličnih platformi koje se koriste gde korisnici nemaju nikakvu kontrolu nad porukama i drugim medijima koje razmenjuju, na našoj platformi se poruke čuvaju lokalno, na strani mobilnog telefona i nikome drugom nisu dostupne.

Rečima tehnologije WeAct je Unified Secure Communication & Services Platform prvi u svetu te vrste. WeAct platforma nudi mogućnost ostavrivanja audio i video poziva. Integrisani su i servisi čitanja vesti sa raznih izvora, kao mogućnost obavljanja plaćanja.

Tehnološko partnerstvo DOO
ul. Vuka Karadžića br. 7, Beograd
0605888552