Nectar dooNectar

Nectar doo

Nectar je domaća kompanija koja je za 20. godina postojanja, prešla dug put od malog porodičnog biznisa do regionalnog lidera u proizvodnji voćnih sokova, ostvarivši više od milijardu evra bruto dodate vrednosti u Srbiji od osnivanja.

Danas u okviru Nectar grupe posluju Nectar, Fructal i Heba. Kompanija ostvaruje preko 100 miliona eura godisnjeg prihoda, i izvozi u preko 60 zemalja širom sveta. Zapošljava direktno preko 1300 zaposlenih.

Kompaniju Nectar karakteriše domaći kvalitet koji dolazi iz potpuno zaokruženog procesa proizvodnje i to na domaćem terenu – naše voće dolazi iz saradnje sa preko 10.000 farmera, ali i sa naših plantaža koje se prostiru na preko 650 hektara. Možemo se pohvaliti najvećim kapacitetima za primarnu preradu voća od preko 120.000 tona godišnje, a najveći deo prerade voća obavlja se na tri lokacije u Srbiji.

Svaka šesta jabuka koja ostane u Srbiji se preradi u Nectar postrojenjima. Za 20 godina kompanija Nectar je podržala 5.500 radnih mesta u sistemu vrednosti, izgradila preko 30 brendova i apsolutni je lider sa 22% tržišnog učešća na regionalnom tržištu sokova. Jedina smo domaća, porodična kompanija, 100% u vlasništvu porodice, koja se sa svojim konsolidovanim prihodima nalazi na listi 100 najuspešnijih kompanija u Srbiji po podacima APR-a i osmi najjači brend u region prema Valicon listi.

Nectar veruje da je formula uspeha: biti kompanija koja neguje porodične vrednosti i NIJE SVEJEDNO filozofiju poslovanja.

Nectar doo
Novosadski put 9, Bačka Palanka
064 86 84 342