Greeny dooEvery day

Greeny doo

Kompanija Greeny osnovana je 2004 godine. Osnovna delatnost tada je bila uzgoj jabuke i za 2 godine je podignuto 15 ha voćnjaka. Onda se počelo sa izgradnjom hladnjače za smeštaj voća, kapaciteta 3000 t. Uporedo se površina pod jabukom povećavala tako da trenutno imamo 30 ha jabuke. Uz jabuku smo krenuli i sa gajenjem trešnje i nje trenutno imamo 3 ha.

Površine pod voćem su se polako povećavale, obezbeđen je prostor za čuvanje, napravljeno akumulaciono jezero za navodnjavanje, kupovana mehanizacija. 2013. godine započeli smo proizvodnju soka, prirodnog, bez konzervansa, šećera i aditiva, samo naša isceđena jabuka.

Trenutno imamo 2 ukusa, jabuku i jabuka-cvekla. Pakovanje od 3 l je bag in box i staklena ambalaža od 0,2 i 1 litra.
Za sokove koristimo isključivo svoju jabuku i cveklu koju sami prozvedemo.

Mi nismo velika kompanija i sa naših 15 zaposlenh trudimo se da sve održavamo u najbolje mogućem stanju i da sve što možemo radimo sami. Cilj nam je da sve što proizvedemo bude vrhunskog kvaliteta. Tako se trudimo da i u zaštiti jabuke maksimalno vodimu računa o životnoj sredini.

Cilj nam je da postepeno povećavamo površine pod voćem jer imamo mogućnosti za širenje, a da pored soka od jabuke počnemo da ga pravimo i od drugog voća.

Greeny doo
Orašac bb
069 877 46 69