Carnex dooCARNEX

Carnex doo

Sam početak proizvodnje u Carnex-u 1958. godine označio je ujedno i širenje na strana tržišta, pre svega na englesko. Najznačajnija sirovina koju smo izvozili tada bila je domaća slanina, koja je do današnjih dana zadržala isto važno mesto na našim trpezama. Od tada počinje naš put ka vodećoj poziciji u mesnoj industriji, koju smo gradili predano, dosledno i strogo vodeći računa o održanju konstantnog kvaliteta, našim zaposlenima i okolini u kojoj radimo i živimo.

Proces proizvodnje i kontrole kvaliteta postepeno i vremenom organizovali smo na jedinstven način na ovim prostorima – od njive do trpeze. Sa plodne vojvođanske ravnice koja obezbeđuje najkvalitetnije sirovine za ishranu našeg stočnog fonda, koje brižljivo skladištimo u silose, gde ih i pripremamo za dalji put. Sledeći korak u ovom jedinstvenom procesu jeste proizvodnja kvalitetne stočne hrane sa visokim nutritivnim vrednostima za prehranu stoke, koju proizvodimo u našoj fabrici stočne hrane. Stočnu hranu koju proizvedemo koristimo za ishranu stoke na našim farmama, a posedujemo tri farme za uzgoj svinja. Proizvodni proces se završava u našim fabrikama, gde već šest decenija nastaju Carnex proizvodi koji su omiljeni svim generacijama.

U našoj kompaniji zaposleno je oko 1.000 ljudi. Neki od njih su predstavnici druge generacije koja stasava u Carnex-u, i koje sve povezuje isti cilj: očuvanje tradicije kvaliteta, uvođenje inovativnih proizvoda, uz odgovoran pristup i poštovanje međunarodnih standarda.

Carnex doo
Kulski put 26, Vrbas
+381 11 3539 770