BIBLI D.O.O. BEOGRADBIBLI

BIBLI D.O.O. BEOGRAD

Bibli d.o.o. je preduzeće za proizvodnju i preradu mesa koje spaja tradicionalan način proizvodnje sa savremenim standardima higijene i bezbednosti hrane. Pažljivo birane komade mesa obrađuju se na starinski, zanatski način.
Bibli proizvodi obuhvataju domaće čvarke, koji se proizvede po više vekova staroj srpskoj recepturi, i domaću svinjsku mast, koja je prepoznatljiva po svojim nutritivnim vrednostima i visokoj tački dimljenja.

Kompanija Bibli želi da konstantno poboljšava iskustvo i zadovoljstvo kupaca svojim proizvodima, dok istovremeno održava visoke internacionalne standarde kvaliteta hrane. Bibli je sertifikovan od strane Quality Austria za uspešno primenjivanje standarda za bezbednost hrane ISO 22000 i sistema upravljanja higijenom HACCP. Firma Bibli dobila je najviši AAA Gold sertifikat, čime je potvrdjena bonitetna izvrsnost firme od strane švedske grupacije Bisnode AB.

Kompanija je posebno ponosna na osvojenom priznanju Superior Taste Award koje mu je 2018. godine u Briselu dodelio International Taste & Quality Institute. U poslednjih godinu dana dobijeno je i specijalno priznanje na Međunarodnom sajmu etno hrane i pića u Beogradu, kao i dve zlatne medalje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

BIBLI D.O.O. BEOGRAD
Vojačka 93, 11277 Ugrinovci
+381648545900